Druženje ženskih podjetnic - dogodek ob dnevu žena

Okrepite svoje potenciale in vdahnite pomlad s polnimi pljuči!  

Ob mednarodnemu dnevu žensk smo pripravili poseben dogodek, kjer smo v ospredje postavili nežnejši spol. Mreženje žensk, ki združuje izobraževanje, glasbo, nagradno igro in dobro voljo smo letos priredili že drugič. Počasi ga kaže kar vpisati v letni koledar, kaj menite?

03.03.2022
17:00
Restavracija Primula Solkan

Zaradi strokovne ekskurzije v Dubai smo z dogodkom pohiteli in naše členice povabili v Primulo že 3. marca popoldne.

Pričakali smo jih s kozarčkom penine in uvodnim pozdravom naše direktorice Roberte Fortuna, nato pa besedo predali odlični Mateji Milost, ki je z delavnico z naslovom 'Okrepite svoje potenciale in vdahnite pomlad s polnimi pljuči!' prisotne spodbudila k novemu pristopu v poslovnem in zasebnem življenju. Skupaj z njo so udeleženke iskale načine, kako spremembo v doživljanju ovir na poti izkoristiti za boljšo učinkovitost pri doseganju ciljev. In seveda najpomembnejša lekcija, cilji niso točka, na kateri bi se lahko utaborili in obstali - cilj je pot, vodilo.

Za še boljše razpoloženje ob koncu delavnice so poskrbeli naši člani, ki so za priložnostno nagradno igro priskrbeli presenečenja za goste. Srečne nagrajenke se bodo razvajale z nego obraza v Lepotilnem centru - La bella donna Petra Mrhar s.p., manikuro v MANIPEDISPA nega telesa in trgovina d.o.o., večerjo pri Ošteriji Branik, Gostinstvo Furlan Patricija Furlan s.p., nego obraza pri Dornik Barbari s.p. Kozmetični Salon Barbara, in fotografiranjem pri CASARSA, vizualna produkcija, d.o.o.

Polne elana in dobrih idej so udeleženke nato ob glasbeni spremljavi Reneja Fajta in Patricije Lisjak nadaljevale druženje do večernih ur.

 

 

 

 

 

Galerija fotografij