GO!2025 FOR BUSINESS

vabimo vas, da se nam v četrtek, 7. aprila 2022, ob 18.00 pridružite na javnem srečanju z naslovom GO! 2025 FOR BUSINESS: NOVE RAZVOJNE POTI SKOZI KULTURO - Izkušnja EPK Matera 2019 za gospodarske operaterje mesta in teritorija. Dogodek bo potekal v Kulturnem domu Gorica, ul. Brass 20, Gorica (ITA).

07.04.2022
18:00
Kulturni dom Gorica

EZTS je skupaj z javnim zavodom GO! 2025 organizator Evropske prestolnice kulture Nova Gorica - Gorica 2025. Predhodnica iz Italije je zelo uspešen primer dobre prakse in je iz določenih upravnih in organizacijskih vidikov nam zelo blizu. Podobno kot z nekaterimi drugimi EPK vzdržujemo koristne stike, ki bodo pripomogli k čim uspešnejši izvedbi našega pomembnega mejnika. Uspešnost takega dogodka je odvisna tudi od dovršenega povezovanja z okoljem, predvsem je pomembno, da se v duhu Evropske prestolnice kulture vključi tudi lokalno gospodarstvo.

Direktor in sodelavci EPK Matera 2019 nam bodo prikazali, kako se lahko lokalno gospodarsko okolje vključi v faze izvajanja projekta EPK, priložnosti in kritične točke povezovanja, katere gospdarske učinke lahko pričakujemo, skratka naučili se bomo iz njihovih izkušenj. Gostje bodo v sklepnem delu srečanja odgovarjali tudi na vsa vaša vprašanja.

Srečanje je namenjeno gospodarski javnosti in gospodarskemu sektorju. Zaradi omejenega števila mest, se je na dogodek treba predhodno registrarati in sicer do 31/03/2022 na tej POVEZAVI.

Dogodek bo potekal dvojezično, v italijanščini in slovenščini, in bo v oba jezika tudi simultano prevajan.

 

Za dodatna pojasnila smo vam na voljo na sara.boskin@euro-go.eu in anka@go2025.eu.