Modni trendi v adventnem času - Delavnica za cvetličarje s Simonom Ogrizkom

18. novembra bo Sekcija cvetličarjev skupaj z OOZ Nova Gorica organizirala čudovit dogodek v objemu grajskih zidov. Adventni čas, ki nam prav zaradi njegovega mističnega in romantičnega vzdušja vzbuja toliko večjo željo po druženju in ustvarjanju, bo letos še posebej cvetlično obarvan. Goriški cvetličarji so se namreč odločili organizirati dogodek, ki ne le, da bo stroki nudil priložnost za pridobivanje novih idej in seznanitev z najnovejšimi trendi s področja adventnih venčkov in aranžmajev, temveč bo v idiličnem ambientu nudil tudi idealen prostor za druženje in pogovor z eminenco s področja cvetličarstva, Simonom Ogrizkom. 

18.11.2023
17:00
Grad Dobrovo
,
Goriška Brda

Simon Ogrizek, znan tudi kot prvi cvetličar v Evropi, predsednik sekcije cvetličarjev OZS in obenem predsednik mednarodnega florističnega združenja Florint, bo že sam posebej dovolj velik razlog, da se dogodka udeležite. Predstavil bo najnovejše trende in obenem bil na voljo vsem udeležencem, v kolikor bi jih zanimal kakšen konkreten nasvet. Vsak cvetličar bo namreč lahko s seboj prinesel 1 lasten izdelek, na katerega bo, če bo želel, g. Ogrizek kot mednarodi sodnik, podal tudi lastno mnenje in predloge. Izjemna priložnost torej za vse, ki stremite k odličnosti in profesionalni rasti! 

Ker bo dogodek potekal na dan sobote, verjamemo, da bo marsikdo želel nekaj časa posvetiti tudi pohajkovanju po briški idili. Tako si lahko tudi tisti cvetličarji, ki vikenda ne boste želeli preživeti brez svojih najbližjih in morda prihajate iz drugih koncev Slovenije, ustvarite čudoviit vikend v objemu briških gričev. Nadvse prikladno, ko boste izpopolnjevali svoje strokovne veščine, obenem pa bo vaša družina pohajkovala v neposredni bližini ter vas pričakala takoj po zaključenem izobraževanju (in z vami morda uživala še pred njegovim začetkom!).

V primeru, da želite v naprej rezervirati nočitev in si že zdaj ogledati možnosti za preživljanje časa v čudovitem okolju Goriških Brd, vam podajamo nekaj iztočnic:

 

Nastanitve - Turistične kmetije

Nastanitve – sobe, apartmaji, gostišča

Doživetja in znamenitosti

Ob 17:00 uri vabimo torej vse cvetličarje, ki bi se želeli informirati glede najnovejših trendov v s področja adventnih aranžmajev in tako svojo ponudbo letos popestriti s čudovitimi izdelki.

Delavnica bo zajemala:

  • predstavitev poteka delavnice
  • praznični izbor materialov
  • naravni materiali kot pomemben segment prazničnega adventnega dekorja
  • šopki v adventenem času
  • vključevanje vseh čutil in zgodba kot sestavni del izdelkov
  • pomen in izbor barvnih kombinacij
  • pomen struktur in tekstur v izdelku
  • komunikacija s stranko in pomen le-te
  • zaključek z razpravo in analizo izdelkov

 

Delavnica bo potekala predvidoma 2 uri, po zaključku pa bodo sledili tudi prigrizek in kapljica rujnega v družbi lokalnega vinarja. Med umetninami, ki jih bo g. Ogrizek ustvaril, bodo nekateri tudi na voljo za nakup!

Cena za udeležbo na delavnici bo za člane OOZ Nova Gorica brezplačna, oziroma, se za vsakega dodatnega udeleženca zaračuna 19 EUR + DDV (23,18 EUR z vključenim DDV), za NEČLANE in ČLANE drugih OOZ pa 39 EUR + DDV (47,58 EUR z vključenim DDV) na osebo.

Rezervacija se evidentira samo ob PRIJAVI in plačilu kotizacije, zato prosimo, da ob prijavi čimprej vplačate znesek ter nam potrdilo o plačilu pošljete na jasna.lazar@ozs.si.

PODATKI ZA PLAČILO: 

SI56 0475 0000 0338 387 (NOVA KBM d.d.)

Sklic: 1811

VABLJENI!

Za več informacij nas lahko kontaktirate na 051 216 066 (Jasna).