Podelitev priznanj ob zaključku Intenzivnega usposabljanja za vodenje podjetij!

Intenzivno usposabljanje za vodenje podjetij smo v sodelovanju z Univerzo na Primorskem na OOZ Nova Gorica organizirali prvič. In četudi se predavanja še niso zaključila, kaže, da udeležencem predstavljajo lepo in uporabno doživetje. Srečanja potekajo vsak petek že od 12. januarja in vsakič prinašajo novo dimenzijo znanja in priložnosti za osebno in poklicno rast. Dvorana na OOZ Nova Gorica je tako rekoč ob petkih postala prostor, kjer se soočamo s številnimi zanimivimi informacijami, ki pa niso le teoretične, temveč tudi izrazito praktične narave, kar pa je za večino podjetnikov in obrtnikov ključnega pomena.

17.05.2024
8.00 - 12.00
velika dvorana OOZ Nova Gorica

Navdihujoča predavanja zajemajo namreč tudi precej interaktivnosti, kar je nedvomno pozitivna plat srečanja v živo. Razprave, ki jih vodijo vrhunski strokovnjaki, pa so še toliko večja dodana vrednost. Ampak rezultat predavanj ni le novo pridobljeno znanje, temveč tudi poznanstva, ki so še kako pomembna za nadaljnji osebnostni razvoj in potencialne poslovne priložnosti.

17. maja se bodo udeleženci srečali na zaključnem dogodku, ko bo potekala podelitev priznanj za uspešno zaključeno uposabljanje. Poseben dan se nam obeta, saj bomo povabili tudi predavatelja, ki je tekom predavanj požel najboljše odzive, obenem pa nas bodo obiskali tudi z Mestne občine Nova Gorica, da skupaj obeležimo ta poseben dan. Skratka, zaključek mora biti v slogu in tega se že izjemno veselimo!

Ob tej priložnosti bo vsekakor močno izpostavljeno prav sodelovanje z Univerzo na Primorskem, saj so bili ključni akter pri zasnovi programa in izvedbi. Še posebej pomembno pa se bo to sodelovanje izkazalo v bodočih izvedbah, ko bomo skupaj povzeli vse, kar je bilo izjemno in tisto, kar potrebuje izboljšave. Tukaj smo namreč, da smo skupaj še boljši. Samo tako bomo lahko podprli vse tiste, ki želijo rasti z nami.

Galerija fotografij