STROKOVNI SEMINAR za kozmetično, fitness in frizersko stroko: PRODAJNE IN MARKETING TAKTIKE

Serija strokovnih seminarjev se nadaljuje. Tokrat bo 26. februarja ob 13.00, na sporedu seminar, ki sta ga skupaj organizirali Sekcija frizerjev in Sekcija kozmetikov OOZ Nova Gorica, kateri želita svojim članom in tudi vsem ostalim, pomagati do strokovnega znanja. Ali gre za samozaposleno osebo ali nekoliko večjo zasedbo, je nepredmetno. Znanje, ki ga bodo udeleženci pridobili, je neprecenljivo. Predaval bo priznani Evgen Gec, sicer znan tudi kot vizažist, kozmetični svetovalec in trener za uspešno poslovanje na področju kozmetike, Že več kot tri desetletja skrbi za razvoj stroke, predvsem s področja organizacije dela ter marketinga v salonih. Poleg tega, da poučuje na različnih tečajih in šolanjih, je tudi avtor številnih izdanih knjig o ličenju in trženju kozmetičnih izdelkov ter kozmetičnih storitev. 

26.02.2024
13.00 - 15.00
velika dvorana OOZ Nova Gorica

Strokovni seminar, ki bo 26.2. na OOZ Nova Gorica, bo zajemal naslednja področja znanja:

  • kako preverjati in oblikovati cene storitev
  • kako ugotoviti potencialni zaslužek vašega salona
  • kako ustrezno uporabljati sredstva za izvajanje promocije in marketinga vaših storitev in izdelkov
  • kako ustrezno določiti stroške vašega zaposlenega
  • kako načrtovati bodoče zaslužke.

 

Dodatne koristi seminarja:

  • finančno poslovanje salona (oblikovanje cen storitev, prikaz izračunov storitev in uvajanje novih načinov plačila storitev).
  • finančno oblikovanje marketinških aktivnosti kot so: dnevi odprtih vrat, promocije, akcije, uporaba kuponov, darilnih bonov…
  • finančno opredelitev notranjega in zunanjega marketinga

 

VSEBINE SO PRIMERNE ZA VSAKOGAR, KI DELUJE V OMENJENI BRANŽI in so popolnoma prilagojene vsem profilom znanja. Ne glede na to, koliko znanja imate z omenjenih področij in kako močno ste prerpičani, da vas stalne stranke nikdar ne bodo zapustile, je ta seminar za vas!

 

IZKORISTITE NEVERJETNO PRILOŽNOST, saj lahko cena za udeležbo v primerjavi s podobnimi seminarji dosega tudi več 100 EUR!

Tokrat bo seminar organiziran tako za člane, kot tudi za vse ostale zunanje in člane drugiih Območnih obrtno-podjetniškh zbornic. Za ostale bo cena kot navedeno spodaj:

 

PRIJAVLJENI UDELEŽENCI CENA v EUR (z DDV)
člani OOZ Nova Gorica Brezplačno!
člani drugih OOZ 25 EUR
Zunanji (niso člani OOZ NOva Gorica, kot tudi ne drugih OOZ) 60 EUR

 

PRIJAVA in plačilo za udeležbo sta predpogoj, da vam lahko zagotovimo mesto, zato ne odlašajte in si ga zagotovite ČIMPREJ!

PRIJAVNI OBRAZEC (kliknite za prijavo)

 

Podatki za plačilo:

NEČLANI - 60 EUR (z DDV)

Člani drugih OOZ - 25 EUR (z DDV)

SI56 0475 0000 0338 387 (NOVA KBM d. d.)

Sklic: 2602

Dodatne informacije na 051 216 066 (Jasna)