Tudi v okviru letošnjega srečanja bodo predstavljene zanimive strokovne teme. Srečanje gostincev bo letos v znamenju tradicije in inovativnosti. O tem bomo spregovorili v osrednjem delu na OKROGLI MIZI z naslovom »Tradicija in inovativnost – prihodnost slovenske gastronomije«, kjer se nam bodo pridružili zanimivi gostje. Popoldan bo Marcela Klofutar z gosti govorila, kako lahko gostinci postajamo partnerji in ne konkurenti.
Po odmoru bo kratko predavanje o Novostih na področju evidenc delovnega časa. Popoldan bo sledila Okrogla miza v organizaciji TGZS z naslovom Izobraževanje in delo v turizmu – z roko v roki.
Kot vsako leto bomo tudi letos popoldan podelili priznanja za kakovost gostinske ponudbe in jubileje v gostinstvu.
V ponedeljek zvečer sledi druženje z večerjo v Restavraciji Primula, kjer bomo poleg različnih vin okušali jedi Restavracije Primula s posebnim gostom Tomažem Kavčičem in gostilno Alla Luna iz stare Gorice.
V torek opoldan bomo organizirali KULINARIČNO TURO po stari Gorici. V stari Gorici številni gostinski lokali ponujajo veliko gastronomskih užitkov – nekaj le-teh bomo okusili, ter hkrati doživeli utrip starega mesta.
Vljudno vabljeni!
Patricija Furlan, Predsednica Sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS
PROGRAM za ponedeljek 13. november 2023 (Hotel Perla – Nova Gorica)
Prijavite se lahko preko Spletne prijave.
Rok za prijavo je 7.11.2022 oziroma do zasedbe prostih mest
8.30 - 9.30 |
Registracija udeležencev in druženje ob kavi z razstavljavci v Hotelu Perla in Vipavski zajtrk |
9.30 - 10.00 |
Pozdravni nagovori
|
10.00 – 11.30 |
OKROGLA MIZA: Tradicija in inovativnost - prihodnost slovenske gastronomije Sodelujejo:
|
11.30 - 12.30 |
Odmor s pršutom in druženje s pokrovitelji in razstavljavci
|
12.30 - 12.55 |
Novosti na področju evidenc delovnega časa, Nina Ličar, univ.dipl.pravnica, svetovalka-specialistka pri OZS
|
12.55 – 13.00 |
Evidenca delovnega časa v praksi, Kako bo izgledalo evidentiranje v praksi, Janko Kuhar, POS Elektronček – zlati pokrovitelj |
13.00 –14.00 |
Pogovor Marcele Klofutar z gosti: Kako gostinci postajamo partnerji in ne konkurenti! |
14.00 - 15.00 |
Kosilo in druženje – Okusi Goriške v restavraciji Hotela Perla
|
15.00 – 16.00 |
Okrogla miza: Izobraževanje in delo v turizmu – z roko v roki (v organizaciji TGZS) Lokacija: Dvorana Pinta Hotela Perla
|
16.30 – 18.30 |
Podelitev priznanj za kakovost gostinske ponudbe in jubilejev v poslovanju, ki jih podeljuje Sekcija za gostinstvo in turizem pri OZS |
19.00 |
Aperitiv v Restavraciji Primula - Soška cesta 40, 5000 Solkan |
19.30 |
Večerja in druženje v Restavraciji Primula z vinarji (Tomaž Kavčič, Movia, …) z naslovom »Letos smo malo čez mejo« |
Pokrovitelji srečanja: Slovenska turistična organizacija, Pos Elektronček d.o.o., Pivovarna Laško Union d.o.o., part of the HEINEKEN, SAZAS, Winterhalter d.o.o..