Ekipa frizerjev navdušena nad izvedbo dogodka - takšnih dogodkov naj bo še več!

To soboto so v dvorani Območne obrtno-podjetniške zbornice frizerji ustvarjali na področju koloracij. V prvi vrsti je ekipa Hair Beauty udeležencem predstavila dovršene blond koloracije, tudi za prekrivanje sivih las s specialnimi odtenki, obenem pa so poskrbeli, da je seminar potekal čimbolj praktično! V družbi dveh profesionalk, Vanje Božič in naše članice, Martina Rusjan, je dogodek potekal zanimivo in poučno, zaključek ob spremljavi okusnih dobrot Ošterija Žogica pa je nedvomno dogodek popeljal še na drugo raven.

15.04.2024

Ljubezen do las je vsem nam skupni imenovalec, še posebej pa jo gojijo prav frizerji kot tudi tisti, ki ustvarjajo inovacije in izdelke za profesionalno nego las, kot je to v primeru blagovne znamke Schwarzkopf Professional in ekipe Hair Beauty d.o.o., s katero se je seminar organiziral.

Dobra volja in navdušenje udeleženk pa ne kliče po ničesar drugem, kot po nadaljevanju takšnih seminarjev, ki jih Sekcija frizerjev OOZ Nova Gorica s Pavlom Mužino na čelu, z veliko dobre volje organizira, tako za člane kot tudi vse tiste, ki si želijo profesionalne rasti... no, in nekatere druge, katerim že druženje v krogu stroke ogromno pomeni.

Čestitke Sekciji frizerjev za uspešno organizacijo in kar tako naprej!

Galerija fotografij