Festival Goriške obrti in podjetništva 2022

Na prvi šolski dan smo center Nove Gorice zavzeli obrtniki in podjetniki. Največji podjetniški dogodek v regiji smo popestrili z bogatim pouličnim dogajanjem in programom za najmlajše.

01.09.2022

Letošnji FESTIVAL OBRTI IN PODJETNIŠTVA smo pripravili s prenovljeno, osveženo vsebino ter kulinaričnim delom, ki smo ga poimenovali OKUSI BREZ MEJA. Za cel prvi šolski dan, 1.9.2022, smo zavzeli center mesta Nova Gorica, naši razstavljavci so bili razporejeni na Kidričevi ulici in ob stavbi MONG.

Največji dogodek obrti in podjetništva na Goriškem smo obogatili s Festivalom kulinarike in vina OKUSI BREZ MEJA, z neposrednim prenosom dogajanja v živo (Radio Robin v mestu), s tekmovanjem v peki palačink s chefinjo Mojco Trnovec, žirantko šova Mali šef Slovenije, bogatim pouličnim dogajanjem, modno revijo, posebno izdajo promocije poklicev, poimenovano 'Kaj bom, ko bom velik', predstavitvijo športnih in plesnih društev in še marskikaj se je našlo za obiskovalce vseh starosti!

Množica sodelujočih in obiskovalcev je festivalu dodala prav poseben čar, nenazadnje pa nas je razveselilo tudi 'naročeno' prijetno vreme. Dober odziv s strani naših članov in drugih sodelujočih kaže na to, da je tovrstna promocija v lokalnem okolju dobrodošla.

Preko sto različnih razstavljavcev, nastopajočih in drugih podpornikov festivala nas je navdalo z optimizmom, da festival v naslednjem letu še nagradimo. Upamo, da festival ohranimo tradicionalen in se nam prihodnje leto pridruži še več sodelujočih - načrtujemo ga večjega in boljšega!

#FGOP #skupajmocnejsi

Nekaj fotoutrinkov ujamete spodaj. Avtor fotografij je Fotolado fotografski studio.

Trenutke iz lanskega in letošnjega festivala smo združili tudi v promocijski video.

Galerija fotografij