Priložnost za popust pri plačevanju celoletne članarine & uskladitev cen

Ko podjetniki in obrtniki zaznajo, da lahko s članstvom postanejo pomemben člen večjega sistema, v katerem vsak lahko najde nekaj zase, se vest samo še bolj širi. Ravno iz tega razloga se še posebej trudimo, da članom ne nudimo zgolj informacij glede možnosti, ki jim ga nudi članstvo, temveč se angažiramo tudi v smislu nudenja informacij glede načinov, kako lahko članstvo koristijo. Ta vedno bolj individualen pristop prinaša vsakomur vrednost, ki jo najbolj rabi, zato pozivamo vsako podjetje ki je že naš član, da nas kontaktira in nas osebno obišče. Poleg ugodnosti, pa je dodatna pika na i tudi možnost, da se s plačilom celoletne članarine, zmanjša članarina v vrednosti 1-mesečne članarine. Tudi letos je tako.

30.01.2024

Bistvo Obrtno-podjetniške zbornice ni v dobičkonosnosti, temveč v združevanju vseh vas, da smo skupaj lahko močnejši, obenem pa vam nuditi večjo stabilnost in zaledje, na katerega lahko vedno računate. Pa vendar je tudi članarina ena izmed tistih ključnih stvari, ki naši ekipi daje možnost, da vam to podporo sploh omogočimo in se za vas zavzemamo. Številne ugodnosti vam zato tudi redno komuniciramo in vabimo, da jih učinkovito koristite.

Tudi letos imate v sklopu članarine možnost koristiti popust v višini enomesečne članarine - v primeru plačila letne članarine najkasneje do konca februarja 2024 (najkasneje do 29. 2. 2024). O možnosti koriščenja popusta boste člani obveščeni tudi na januarskem računu, ki ga boste prejeli v začetku meseca februarja 2024.

Cene članarine so se z letošnjim letom malenkost povišale - uskladile so se namreč z letno rastjo drobnoprodajnih cen (letna inflacija) za leto 2023, ki znaša 4,2 % in zato so višine članarin po posameznih razredih za leto 2024 usklajene v tem odstotku. Oglejte si spodaj spremembe - glede na posamezen razred:

  1. Člani, ki na podlagi pridobljenega certifikata osebno sami opravljajo dejavnost domače ali umetnostne obrti - 12,50 evrov mesečno,
  2. Fizična oseba, samostojni podjetnik ali gospodarska družba, v kateri je edini lastnik družbenik, ki je zaposlen in opravlja dejavnost - 26,05 evrov  mesečno
  3. Člani, ki zaposlujejo od 1 do vključno 5 zaposlenih, 36,47 evrov mesečno,
  4. Člani, ki zaposlujejo od 6 do vključno 10 zaposlenih, 41,68 evrov mesečno,
  5. Člani, ki zaposlujejo od 11 do vključno 20 zaposlenih, 46,89 evrov mesečno,
  6. Člani, ki zaposlujejo 21 in več zaposlenih, 52,01 evrov mesečno.

 

Pravijo, da so spremembe edina možna stalnica. Mi pa se ob tem tudi zavedamo, da nam vsako zaupanje, ki nam ga s članstvom izkazujete, za našo ekipo edina možna motivacija.