S humorjem do krepitve spomina - Spodbujamo podjetniško miselnost mladih generacij

Znano je, da lahko s smehom aktiviramo dopamin in s tem stimuliramo ciljno usmerjenost motivacije ter ne nazadnje, dolgoročni spomin pri ljudeh vseh starosti. Tega se zaveda tudi ekipa Primorskega tehnološkega parka.

20.01.2023

Včeraj, 19. januarja 2023, je v veliki predavalnici PTP potekal zanimiv dogodek za tiste, ki razmišljajo podjetniško že v svoji rosni mladosti. Programa si seveda ne bi mogli zamišljati bolj inovativnega, kot je tega zmožen prav Primorski tehnološki park. Skozi igro s pomočjo Dženny Improteam so namreč svojemu občinstvu na interaktiven in zabaven način skušali vtisniti tiste najbolj ključne temelje za uspešne komunikacijske prijeme v prvih korakih podjetniških podvigov. S pogoji, ki so jih diktirali mladi, je ekipa kreativno in skozi smeh izobraževala ter obenem nasmejala tudi vse tiste, ki morda nismo več tako rosno mladi… Dogodek se je nedvomno mladim vtisnil v spomin in z vsem srcem upamo, da bodo ta in še vrsta drugih dogodkov, spodbudili podjetniško miselnost mladih, jim odprla dodatne možnosti izbire karierne poti, predvsem pa jih podpirala v procesu spoznavanja sebe in vsega, kar je lahko posameznik zmožen ustvariti. Zase in za dobro naše družbe.

Dogodek se je odvijal v sklopu LAS Mladi Podjetniki, Zapelji se na svojo pot, ki na kreativen način spodbuja podjetništvo v populaciji mladih potencialov. Včerajšnjega dogodka sta se udeležili tudi predstavnici Območne obrtno-podjetniške zbornice Nova Gorica (vodilni partner projekta), pa tudi nekateri partnerji v projektu, kot so Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda, Primorski tehnološki park, ...

Naslednji dogodek je že v pripravi. Sledite nam in bodite na tekočem!